Meerjarenonderhoudsplan
De website voor een MJOP of een een DMJOP

Duurzaam Meerjaren Onderhoudsplan (DMJOP)

Wilt u het appartementencomplex of uw bedrijfsgebouw verduurzamen laat dan een DMJOP uitvoeren. Dit geeft u inzicht in de energiebesparende mogelijkheden.

Wilt u weten wat een meerjarenonderhoudsplan van uw woning kost? Vul de plaats of postcode van de woning in en u krijgt direct een overzicht te zien van onze erkende keurders.

Wilt u het appartementencomplex of uw bedrijfsgebouw verduurzamen laat dan een DMJOP uitvoeren. Dit geeft u inzicht in de energiebesparende mogelijkheden.

Wat is een DMJOP?

Wilt u als gebouweigenaar inzage in de mogelijkheden voor energiebesparende maatregelen, dan is het verstandig om een DMJOP te laten uitvoeren. Naast het noodzakelijk onderhoud geeft dit rapport ook inzage in de energiebesparende maatregelen. In een DMJOP wordt per onderdeel aangegeven wat de huidige situatie is en wat de mogelijkheden zijn per onderdeel. In het DMJOP wordt in het kort aangegeven per bouwkundig element zoals dak, gevels, vloer, glas en installaties. De investering is per onderdeel uitgesplitst. Uiteraard is het belangrijk om ook te weten wat uiteindelijk de besparing per jaar is. Een DMJOP wordt ook wel in sommige gevallen een MDOP (meerjaren duurzaam onderhoudsplan) genoemd.

  1. Uitgevoerd door een onafhankelijke bouwkundige
  2. Rapport is conform NEN 2767 Conditiemeting
  3. Meerjarenonderhoudsplan rapport met foto's, omschrijving van de gebreken, kostenraming en onderhoudsadvies
  4. Voorbeeld DMJOP Duurzaam Meerjaren Onderhoudsplan
  5. Uniek waarderingssysteem: reviews van bezoekers
Sinds 2013 ruim 1.640 aanvragen - Totaal 46 beoordelingen
Gemiddelde score 8,4