Meerjarenonderhoudsplan
De website voor een MJOP of een een DMJOP

Onze werkwijze

 1. In slechts 6 eenvoudige stappen uw meerjarenonderhoudsplan:

  Stap 1:
  Vul de plaats of postcode in van het adres dat gekeurd dient te worden. Selecteer eventueel een andere aantal woningen en eventueel extra diensten in het filter.

  Stap 2:
  Vraag een offerte aan bij de bouwkundige van uw keuze en u ontvangt deze per e-mail.

  Stap 3:
  Wilt u gebruik maken van onze offerte, dan heeft u 2 mogelijkheden om deze te bevestigen:
 2. De button "Direct afspraak maken" die gelijk op de pagina staat nadat u de offerte aanvraag heeft gedaan;
 3. In de offerte die u via de e-mail heeft ontvangen kunt u de button "Afspraak maken" aanklikken;

  Stap 4:
  Na het administratief verwerken van uw gegevens ontvangt u van BIJN.nl de definitieve opdrachtbevestiging per e-mail. Om de snelheid te bevorderen zal BIJN.nl de bouwkundige rechtstreeks vragen om met u contact op te nemen voor het inplannen van de afspraak.

  Stap 5:
  Het complex zal door onze bouwkundige worden geinspecteerd tijdens de onderhoudsopname. Hierbij worden alle bouwkundige onderdelen beoordeeld conform NEN2767. Tevens wordt een inventarisatie gemaakt van alle onderhoudsgevoelige onderdelen. Hoeveelheden worden opgemeten met basis meetapparatuur. Het dak dient tijdens de opname vanuit het complex bereikbaar te zijn. Er wordt geen gebruik gemaakt van hoogwerkermaterieel of steigers.

  Op basis van de onderhoudsopname wordt een meerjarenonderhoudsbegroting opgesteld met een looptijd van 30 jaar. De begroting wordt overzichtelijk onderverdeeld in hoofdstukken. Elk onderdeel wordt benoemd en de werkzaamheden worden kort omschreven. Alle bedragen in de begroting zijn inclusief BTW.

  De onderhoudsbegroting wordt onderbouwd met een Meerjarenonderhoudsplan. Hierin wordt de conditie van alle onderdelen omschreven evenals de noodzakelijk onderhoudsingrepen per onderdeel. Het plan is overzichtelijk, duidelijk verwoord en voorzien van een fotoreportage.

  Stap 6:
  Zodra het meerjarenonderhoudsplan rapport gereed is ontvangt u van BIJN.nl een betalingsverzoek. Na betaling kunt u daarna het rapport direct downloaden. BIJN.nl zal nog een extra exemplaar per post aan u versturen.

Sinds 2013 ruim 1.647 aanvragen - Totaal 46 beoordelingen
Gemiddelde score 8,4